fbpx
DSC05251

Renault Santiago Juandó torna a obrir després de la crisi del coronavirus

Després de dos mesos de confinament, el proper dilluns 11 de maig Renault Santiago Juandó tornarà a obrir les seves portes comptant amb totes les mesures higièniques marcades per la “nova normalitat”. Seguirem un protocol estricte d’higienització, a més de mesures preventives per garantir en tot moment la seguretat dels nostres clients i treballadors.

En aquests temps és essencial adaptar-nos a les circumstàncies actuals. Per aquest motiu, hem transformat i adaptat tot el procediment de venda i atenció al client per tal de prioritzar la seguretat de tots. Disposem de protocols específics per garantir als nostres clients una visita al concessionari i una entrega del cotxe totalment segura.

Tenim a l’abast tota classe de material sanitari i desinfectant que ens permetrà treballar amb tranquil·litat per seguir oferint-vos el millor servei.

 

 

 

 

 

En cas que necessiteu reservar cita al nostre taller o programar algun tipus de reparació us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 972 47 60 35 o bé escrivint-nos un DM a través del nostre Instagram @renaultgirona.

Si teniu alguna pregunta amb relació als procediments i mesures d’higienització aplicades a Renault Santiago Juandó, no dubteu en preguntar-nos.

Estem molt il·lusionats per tornar a obrir i oferir-vos la millor atenció. Ens veiem ben aviat!

 

 

 

QUIERO QUE ME LLAMEN
He leído y acepto los términos y condiciones de uso

 

CITA PREVIA

Selecciona Delegación
Fecha
Hora
Motivo de la cita
He leído y acepto los terminos y condiciones de uso.