fbpx
DWS Movilidad Sostenible 1536x864

La Fundació Renault premia el talent juvenil que innova en mobilitat sostenible i accessible

La Fundació Renault per a la Inclusió i la Mobilitat Sostenible, juntament amb el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat i el suport de la Fundació Biodiversitat de el Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic, convoquen la VIII edició dels Premis Mobilitat Sostenible i Accessible.

És per això que volem donar ressò als Premis de Mobilitat Sostenible. La VIII edició de Premis a la Millor Pràctica i la III edició que premiarà al Millor Treball Universitari dedicat a la Mobilitat Sostenible.

Des de Renault donem vital importància a recolzar els joves talents i emprenadors a desenvolupar nous prototips i idees que a més de sostenibles, puguin ser accessibles per a la gran major¡a de la societat. El canvi comença amb les noves generacions.

El termini de candidatures està obert fins el 02 de juliol per a les categories Administració Pública, Gran Empresa, Pime/Emprenedor i fins al 31 de juliol pels treballs universitaris.

Premis Mobilitat Sostenible i Accessible

Aquests premis, consolidats des de 2013 amb més de 300 candidatures, tenen com a objectiu posar en valor les iniciatives més destacades que estiguin duent a terme grans empreses, pimes/emprenedors i Administracions Públiques per a l’impuls i desenvolupament de la mobilitat sostenible a Espanya, sent aquestes les tres categories principals.

A més, es manté la categoria incorporada fa dos anys que pretén reconèixer els treballs de final de carrera o màster d’estudiants universitaris, relacionats amb la mobilitat sostenible com a concepte global, aportant solucions tecnològiques de producte i procés, dissenys innovadors, estudis teòrics i / o experimentals, anàlisi de tendències, models de negoci, reducció d’impacte ambiental i sonor, millora eficiència energètica, noves fonts d’energia, optimització logística, connectivitat, vehicle autònom, solucions de seguretat viària, propostes urbanístiques que facilitin la mobilitat sostenible. En la citada categoria, es concediran dos premis, un per a titulacions tècniques i un altre per titulacions Econòmiques i d’Administració i Direcció d’Empreses.

La valoració de les candidatures la durà a terme un jurat compost per prestigiosos experts en aquesta matèria a nivell empresarial i institucional, els quals tindran en compte l’impacte i creació de valor de les iniciatives; la consistència i permanència de el projecte en el temps; la replicabilitat de el model; el caràcter innovador i l’abast dels projectes, així com l’existència d’objectius clars i indicadors de seguiment.

El termini de recepció d’iniciatives es troba obert i finalitza el 02 de juliol per a les categories de grans empreses, pimes / emprenedors i Administracions Públiques. El termini de les categories universitàries finalitza el 31 de juliol. Les bases amb el formulari per registrar la candidatura estan disponibles a la web de la Fundació Renault per a la Inclusió i la Mobilitat Sostenible: http://fundacionmovilidadsostenible.renault.es

 

Els guanyadors en cadascuna de les tres primeres categories (Gran Empresa, Pime/Emprenedor i Administració Pública) seran premiats amb la cessió durant un any d’un model 100% elèctric Renault i amb la instal·lació, en cas que fos necessari i es disposés de les infraestructures requerides, de el punt de recàrrega.

En el cas de les categories universitàries, les guardonats rebran un xec de 3.000 €. A més, els departaments als quals pertanyen els seus respectius tutors rebran 2.000 € per a la compra de material pedagògic o de recerca.

La Fundació Renault per a la Inclusió i la Mobilitat Sostenible té com a finalitat col·laborar en l’aplicació pràctica de l’compromís amb la Responsabilitat Social Corporativa de Grup Renault, amb la participació de les filials de el Grup Renault a Espanya, desenvolupant activitats de foment, divulgació, cooperació tècnica i formació dirigides a la societat en general en els àmbits de la mobilitat sostenible, l’educació, el medi ambient, la seguretat viària i la diversitat social.

L’aposta de Renault és construir una mobilitat sostenible a l’abast de tots, que sigui un vector de progrés per a la societat i contribueixi a un desenvolupament més sostenible per al nostre planeta

 

Sobre el Club d’Excel·lència en Sostenibilitat:

El Club d’Excel·lència en Sostenibilitat és una associació empresarial formada per un grup de vint grans companyies que aposten pel creixement sostenible des del punt de vista econòmic, social i mediambiental, constituint el fòrum de referència a Espanya en la divulgació i promoció de pràctiques responsables . Els socis de Club d’Excel·lència en Sostenibilitat són: ABB Espanya, Adecco Espanya, AENA, Grup ANTOLIN, BASF Espanyola, BSH Electrodomèstics Espanya, CEMEX Espanya, Endesa, FCC, Mahou San Miguel, Iberdrola, Orange Espanya, Placo Saint Gobain, Red Eléctrica d’Espanya, Renault, SEAT i Vodafone Espanya.

Per a més informació, pots visitar:

  • www.fundacionrenaultmovilidadsostenible.es
  • www.clubsostenibilidad.org

 

VULL QUE EM TRUQUIN
He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació
Data
Hora
Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús